MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Гендиректор «Чорноморки» вважає, що силовики роблять все, щоб закрити їхнє політичне ток-шоу

07.09.2010    джерело: www.telekritika.ua

Служба безпеки України та прокуратура Криму, як вважають на ТРК «Чорноморська», під будь-якими приводами намагаються зупинити вихід на каналі щоденного ток-шоу «Політичний вечір з Володимиром Андронаки».  

Як повідомляє сайт БЮТ, офіційним приводом для перевірок і допитів співробітників Чорноморської ТРК з боку СБУ та прокуратури став прямий ефір за участю депутата Верховної Ради Криму Валерія Кучеренка (фракція «Комуністи»), який під час передачі двічі закликав зруйнувати державу Україна.

«20 серпня Кучеренко дійсно брав участь в прямому ефірі і вступав в дискусію з іншими гостями, і усе, що він сказав, є або його особистою позицією, або позицією його політичної сили», - повідомляють автори проекту.

Після програми Чорноморська телерадіокомпанія отримала лист від СБУ по запиту депутата Верховної Ради Криму, «регіонала» Єфима Фікса, який також брав участь в цій програмі, з вимогою надати копію запису прямого ефіру за участю Кучеренка.

Наприкінці минулого тижня ведучого і автора проекту Володимира Андронаки допитували представники силових органів з приводу цього ефіру, а 6 вересня - технічного директора Олександра Чуприну. Також в прокуратуру викликають і президента Чорноморської ТРК Тетяну Красикову.

«До нас на канал прийшли представники прокуратури Центрального району Сімферополя, принаймні вони так представилися. Я думаю, що це робиться для того, щоб закрити ток-шоу. Бо вони не можуть не знати, що телекомпанія не несе відповідальності за сказане політиками під час прямого ефіру. У мене немає сумнівів, що вони цього не знають. Взагалі, я вважаю ці розслідування якимось недолугим. Навіщо нас допитувати, коли є запис програми, на якому все видно», - сказала у коментарі ТК Тетяна Красикова, яка зараз перебуває в лікарні.

 Поділитися