MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Парламент розгляне постанову про мораторій на перевірки ЗМІ у передвиборний період

04.10.2010    джерело: www.telekritika.ua

Цього пленарного тижня, а саме 6 жовтня, парламент має розглянути проект постанови № 7100 «Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період 2010 року», а також два медійні законопроекти про посилення гарантій свободи слова. Таке рішення було прийняте на погоджувальній раді 4 жовтня. Цю інформацію ТК повідомив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко.

 «У середу депутати розглянуть проект постанови про мораторій на перевірки під час виборів, а також проекти законів Арсенія Яценюка № 6447 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо посилення гарантій свободи слова в Україні), й Олени Кондратюк  № 6447-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо посилення гарантій свободи слова в Україні та протидії цензурі). На комітеті ми дійшли згоди щодо цих проектів», - сказав Андрій Шевченко.

Нагадаємо, авторами постанови про мораторій на перевірки ЗМІ, яка зареєстрована 7 вересня у Верховній Раді, є члени парламентської Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування випадків цензури у ЗМІ Ірина Геращенко («НУ-НС»), Олена Кондратюк, Олена Бондаренко, Степан Курпіль (БЮТ), Володимир Зубанов, Вадим Колесніченко (Партія регіонів), Віктор Сінченко (Блок Литвина).

 Поділитися