MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

На місцевих виборах загрожує плутанина з бюлетенямиМісцеві вибори: тервиборчкоми безпідставно «відфутболили» кандидатівПартія регіонів зі скандалом захопила владу в тростянецькій виборчій комісіїМісцеві вибори – 2010: виборчі маніпуляціїЄвропарламент, як виняток, може надіслати спостерігачів в УкраїніЗаява передвиборчих делегацій НДІ та МФВС (ІРЕ5) щодо місцевих виборівЗаява КВУ за підсумками довгострокового моніторингу кампанії по місцевим виборамУ Львові змагаються виборчі клониЖоден міжнародний спостерігач в ЦВК не був зареєстрований – голова КВУВ Украину приедет делегация Конгресса местных и региональных властей СЕУ Кам’янці-Подільському продовжуються громадські акції протесту проти арешту міського головиХто робить Кам’янець землею героївПросто знимуть рейтингових кандидатів у мери?За ширмою «цілком таємно»Українці й далі не вірять, що можуть вплинути на владу через вибориЧлени ЦВК просять президента повернути виборчий процес у демократичне руслоБільшість в керівних органах ТВК отримали партії владиУ Миколаєві розпочали роботу громадські спостерігачіКВУ вказує не непрозорість передвиборчої кампаніїКВУ перед виборами констатує серйозні проблеми, не вирішені законом

У Сімферополі протестували проти можливої фальсифікації місцевих виборів

19.10.2010    джерело: www.interfax.com.ua
У Сімферополі відбулася спільна акція політичних сил різної ідеології, учасники якої закликали кримчан об’єднатися для запобігання можливій фальсифікації місцевих виборів Партією регіонів

У Сімферополі (Автономна Республіка Крим) відбулася спільна акція політичних сил різної ідеології, учасники якої закликали кримчан об’єднатися для запобігання можливій фальсифікації місцевих виборів Партією регіонів 31 жовтня.

Мітинг, який відбувся на центральній площі Леніна в суботу, організували місцеві осередки партій "Батьківщина", Компартії, Народного руху України, Прогресивної соціалістичної партії України, партії "Справедливість". Цю акцію також підтримали активісти Спілки підприємців та роботодавців Криму.

Участь в акції взяли близько 1000 людей. Вони тримали партійні прапори та гасла "Фальшиві вибори – фальшива влада", "Фальсифікаторам – нуль мандатів", "Геть вибори без вибору", "Ми за Крим кримський, а не донецький", "Крим – наш дім, захистімо його".

Учасники акції ухвалили спільну заяву, в якій зазначено, що правляча Партія регіонів "розгорнула масштабну злочинну кампанію з позбавлення народу права вибору".

"Влада зробила все, щоб за кілька місяців до виборів понівечити виборче законодавство на догоду Партії регіонів і за рахунок адміністративного ресурсу забезпечити необхідний результат, незважаючи на реальну думку громадян країни. Завдяки їхнім зусиллям країна отримала закон, за яким проведення демократичних виборів неможливе.

"Партія регіонів шулерським способом зі своїх прибічників формувала виборчі комісії і тим самим повністю взяла під контроль друкування виборчих бюлетенів і підрахунок голосів. Влада свідомо веде країну до тотальної фальсифікації результатів місцевих виборів", - йдеться в документі.

 Поділитися