MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Садового, а також Свободу та РХП усунули з виборчих комісійЛьвівська міська ТВК затвердила особливі списки членів ДВКУ Сімферополі протестували проти можливої фальсифікації місцевих виборівНа місцевих виборах загрожує плутанина з бюлетенямиМісцеві вибори: тервиборчкоми безпідставно «відфутболили» кандидатівПартія регіонів зі скандалом захопила владу в тростянецькій виборчій комісіїМісцеві вибори – 2010: виборчі маніпуляціїЄвропарламент, як виняток, може надіслати спостерігачів в УкраїніЗаява передвиборчих делегацій НДІ та МФВС (ІРЕ5) щодо місцевих виборівЗаява КВУ за підсумками довгострокового моніторингу кампанії по місцевим виборамУ Львові змагаються виборчі клониЖоден міжнародний спостерігач в ЦВК не був зареєстрований – голова КВУВ Украину приедет делегация Конгресса местных и региональных властей СЕУ Кам’янці-Подільському продовжуються громадські акції протесту проти арешту міського головиХто робить Кам’янець землею героївПросто знимуть рейтингових кандидатів у мери?За ширмою «цілком таємно»Українці й далі не вірять, що можуть вплинути на владу через вибориЧлени ЦВК просять президента повернути виборчий процес у демократичне руслоБільшість в керівних органах ТВК отримали партії влади

Європарламент стежитиме за перебігом місцевих виборів в Україні

21.10.2010    джерело: www.interfax.com.ua

Європейський парламент ухвалив рішення направити до України делегацію для відстежування перебігу виборів до місцевих органів влади, які відбудуться 31 жовтня.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в Європейському парламенті, відповідне рішення було ухвалено у вівторок пізно ввечері. "Не спостерігати, але відстежувати - ми не посилаємо офіційних спостерігачів на місцеві вибори. Вони забезпечуватимуть політичну присутність Європарламенту", - зазначили в Європарламенті.

Згідно з ухваленим рішенням, делегація складатиметься з депутатів Європарламенту, які входять до складу делегації зі зв’язків з Україною, а очолить її співголова, депутат від Польщі Павел Коваль.

Остаточної кількості депутатів ще не відомо, тому що список є відкритим. "Вони мали їхати до України 30 жовтня на регулярне засідання міжпарламентської делегації, а зараз було ухвалено рішення продовжити їх перебування в Україні", - пояснили в парламенті суть рішення.

Наразі в Європарламенті триває підготовка до процесу отримання для європейських парламентаріїв документів із Центральної виборчої комісії, які змогли б забезпечити доступ до виборчих дільниць.

 Поділитися