MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Суд виправдав підозрювану в непокорі міліції адвоката Монтян

27.10.2010   

Подільський районний суд визнав невинною адвоката Тетяну Монтян, яку підозрювали у вчиненні адміністративного правопорушення - злісній непокорі законному розпорядженню або вимозі працівника міліції.  Про це Монтян повідомила Українським Новинам.

У такий спосіб суд розглянув справу про притягнення Монтян до адміністративної відповідальності за статтею 185 статті Кодексу про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку й державного кордону, військовослужбовця) і закрив щодо нього провадження.

"Я невинна як Божий ангел. Суд закрив провадження у зв’язку з відсутністю в діях адмінправопорушення", - сказала Монтян.

Вона повідомила, що засідання суду відбулося у вівторок.

Нагадаємо,   21 жовтня, у блозі на сайті «Української правди» Тетяна Монтян заявила, що її утримують у КПЗ Подільського райвідділу міліції Києва. У коментарі ТК вона сказала, що представники затримали її без жодних пояснень, після того, як вона намагалася захистити свою клієнтку. За словами Монтян, представники міліції цю жінку били і тягли коридорами відділку за ноги у непритомному стані. Також пані Монтян розповіла, що під час інциденту вона представилася як адвокат.

За матеріалами Українських новин і Телекритики  

 Поділитися