MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Дільничні виборчі комісії Львова доукомплектують

27.10.2010    джерело: www.opora.org.ua
Суд задовільнив скаргу Республіканської Християнської партії, а також вимоги об’єднання "За чесні вибори", сформоване з ініціативи партій, члени яких не потрапили до складу ДВК.

Львівський апеляційний адміністративний суд скасував рішення міської територіальної виборчої комісії про формування складу ДВК. Згідно рішення суду ТВК зобов’язується змінити склад комісій за рахунок збільшення кількості членів. Нагадаємо, попередньо усі ДВК Львова були укомплектовані мінімальною кількістю членів комісій.

Таким чином, суд задовільнив скаргу Республіканської Християнської партії, а також вимоги об’єднання "За чесні вибори", сформоване з ініціативи партій, члени яких не потрапили до складу ДВК.

 Поділитися