MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

45 європейських правозахисних організацій закликали Україну зупинити переслідування та тиск на правозахисників, журналістів та дослідниківУкраїнська Гельсінська спілка з прав людини вимагає припинити переслідування правозахисниківДіяльність СБУ у 2010 р., яка стосується свободи вираження поглядів14. ВРАЗЛИВІ ГРУПИ ЯК ОБ’ЄКТ ДИСКРИМІНАЦІЇ, РАСИЗМУ, КСЕНОФОБІЇ ТА ЗЛОЧИНІВ НА ҐРУНТІ НЕНАВИСТІПрава людини в Україні 2009–2010. XIX. Екологічні праваВсеволод Речицький. На захист поганого смакуГолова комітету виборців: фальсифікатори шукають більш витончені механізми«Права людини у Харківській області – 2005», частина 2Права людини в Україні - 2005. VI. Право на доступ до інформаціїСЕКРЕТНІ МАТЕРІАЛИ: ЩО ХОВАЛА ВЛАДА ПІД ГРИФАМИ НЕ ДЛЯ ДРУКУ ТА ОПУБЛІКУВАННЮ НЕ ПІДЛЯГАЄПрава людини в Україні - 2004. XIV. ПРАВА ЛЮДИНИ ТА ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИОгляд публікацій української преси за темою «Права людини» (березень 2005 р.)Втручання правоохоронних органів в хід виборів Президента України — 2004Протести проти об’єднання сумських вузів (липень - грудень 2004)Правоохоронні органи у виборчій кампанії проти руху молодіжного спротиву (вересень-жовтень 2004)Заява Чернігівського громадського комітету захисту прав людини з приводу брутального порушення права громадян України – мешканців м.Чернігова – на свободу пересуванняСвобода вираження поглядів в Україні в 2001 р.

КНМП закликає авторів календаря з незручними запитаннями до Януковича не піддаватися тиску

01.11.2010    джерело: www.telekritika.ua
«Вони скористалися своїм конституційним правом на висловлення своїх поглядів і не порушили жодних законів, тому викликати їх до керівництва Інституту не було жодних підстав. Медіа-профспілка не сумнівається, що такий виклик не був ініціативою Інституту журналістки, наказ про це був спущений згори»

Київська незалежна медіа-профспілка закликає студентів Інституту журналістки КНУ імені Тараса Шевченка, які випустили календар із незручними запитаннями до президента Віктора Януковича, не піддаватися тиску. Про це йдеться у повідомленні профспілки.

КНМП вважає виклик студентів до керівництва Інституту журналістики неадекватною реакцією на їхні дії.

Як уже писала «Дуся», студенти Інституту журналістики у відповідь на випуск журфаком МДУ календаря для Володимира Путіна, склали свій календар «12 запитань до президента», який презентували в інформаційному агентстві «Українські новини». У відповідь на такі дії їх викликали до керівництва вишу.

 «Вони скористалися своїм конституційним правом на висловлення своїх поглядів і не порушили жодних законів, тому викликати їх до керівництва Інституту не було жодних підстав. Медіа-профспілка не сумнівається, що такий виклик не був ініціативою Інституту журналістки, наказ про це був спущений згори», - йдеться у повідомленні профспілки.

КНМП висловлює підтримку молодим журналістам і обіцяє надати юридичну допомогу у випадку посилення репресій.

 Поділитися