MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Хорошковського кажуть, що бесіди з активістами законні

08.11.2010    джерело: www.pravda.com.ua

У СБУ заявляють про законність зустрічей співробітників спецслужби з активістами "Демократичного Альянсу".

У листі до "ДемАльянсу" представники СБУ стверджують, що всі зустрічі відбувалися "виключно на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України".
У свою чергу у громадській організації заявили, що готові надавати будь-яку інформацію СБУ про свою діяльність на підставі офіційних запитів.

У "ДемАльянсі" також вимагають від СБУ припинити "радянську практику проведення неофіційних зустрічей та профілактичних бесід з метою тиску, залякування, впливу та втручання у функціонування об’єднання громадян".
Як відомо, раніше прес-служба СБУ поширила повідомлення, у якому заявила про перекрученість заяв ДемАльянсу та попередила про відповідальність за поширення неправдивих повідомлень.
Раніше в організації надали розголосу інформацію про низку випадків співбесід з їхніми співробітниками.

 Поділитися