MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

КНМП закликає власників телеканалів не перетворювати журналістів на стукачів

17.12.2010    джерело: media-profspilka.org

16 грудня 2010 року. Київська незалежна медіа-профспілка закликає власників телеканалів не перетворювати журналістів на стукачів і не надавати міліції відео протестних акцій на Майдані незалежності. Адже громадяни України вийшли на Майдан не з метою дестабілізації ситуації в країні, а на знак протесту проти порушення своїх прав. Податковий кодекс, проти якого протестували громадяни, був зроблений неякісно і порушував конституційні права громадян. Це визнав і Президент Віктор Янукович, наклавши вето на цей документ. 
Якщо керівники телеканалів прислухаються до вимог міліції, то вони не просто порушать журналістську етику, а стануть прислужниками репресивної машини.
Засоби масової інформації повідомили вчора і сьогодні, що київська міліція звертається до телеканалів з проханням надати відео з акцій на Майдані незалежності.

 Поділитися