MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Як держава Україна захищається від своїх громадян

27.01.2011   
Катерина Левченко
Відповідно до наказу Міністра закордонних справ України К.Грищенко У приміщенні МЗС "забороняється використовувати в приміщенні адміністративної будівлі особистих персональних комп’ютерів, інших засобів та приладів обробки інформації, програмного забезпечення та комунікаційного обладнання".

25.01.2011 відбулася зустріч в МЗС України, до участі в якої були запрошені представниці різних жіночих організацій. Обговорювалася участь України в роботі міжнародних структур з питань гендерної рівності, в тому числі першій сесій новоствореної структури в ООН яка називається "ООН - жінки".

Але мова не про зміст зустрічі.

З’ясувалося, що 30 грудня 2010 року Міністр закордонних справ України К.Грищенко підписав наказ №330 із грифом ДСК. Він стосується внутрішнього режиму в МЗС.

Відповідно до цього наказу, п.9.5 "Забороняється використовувати в приміщенні адміністративної будівлі особистих персональних комп’ютерів, інших засобів та приладів обробки інформації, програмного забезпечення та комунікаційного обладнання".

Відповідно до п. 9.9. цього наказу не допускаються до будівлі МЗС особи з персональними комп’ютерами (типу "ноутбук"), а також в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Ось так держава захищається від своїх громадян.

 Поділитися