MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Студентське посольство» випустило посібник для іноземних студентів(прес-реліз)

12.03.2011   
Цей посібник цінний для багатьох студентів, оскільки охоплює життєві питання та труднощі, з якими стикаються іноземні студенти. Він також підвищує обізнаність студентів про їх права та навчає, як їх захищати.

В рамках проекту «Студентське посольство» вийшов друком посібник для іноземних студентів  «Життя та навчання в Україні» (Living and Studying in Ukraine) англійською мовою. Посібник створено для студентів, які щойно прибули до України на навчання, і потребують поради щодо адаптації в новому середовищі.

«Цей посібник цінний не тільки для мене, але й для багатьох інших студентів, оскільки охоплює життєві питання та труднощі, з якими стикаються іноземні студенти. Він також підвищує обізнаність студентів про їх права та як їх захищати. Я вважаю, що кожен іноземний студент повинен мати цей посібник, с особливо першокурсник.» – говорить Окоє Чуквуємека, студент з Нігерії, який навчається у Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Посібник буде корисним також університетам, які приймають на навчання іноземних студентів, для проведення орієнтації; громадським організаціям, які надаються консультаційні та інші види послуг для іноземних громадян, студентським організаціям тощо. Примірник видання можна замовити безкоштовно написавши лист на [email protected] або переглянути на сайті проекту  http://studentembassy.org.ua/

Запрошуємо також волонтерів долучитися до перекладу посібника на інші мови – китайську, арабську, французьку.

Посібник видано у рамках проекту «Студентське посольство»  за фінансової підтримки Британської Ради в Україні.

Мета проекту – сприяти інтеграції іноземних студентів вищих навчальних закладів до українського суспільства та розвитку молодіжного лідерства через міжкультурний діалог.

Проект реалізовується за фінансової підтримки Британської Ради в Україні в партнерстві з проектом Без Кордонів ГО Центр «Соціальна дія», Варшавською школою соціальних наук, яка співпрацює з такими програмами як Ерасмус та Ерасмус Мундус, Національного Авіаційного Університету (Київ), Національного Університету «Львівська Політехніка» (Львів) та Харківського національного університету радіоелектроніки (Харків).

Контактна інформація:

e-mail[email protected]

http://studentembassy.org.ua/

#!/pages/Student-Embassy/

http://vkontakte.ru/club21112879

 Поділитися