MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Лучанка погрожує міліції судом, бо її змушували брехати

21.03.2011    джерело: www.volynnews.com
Міліція зняла обвинувачення з лучанки, яку підозрювали у крадіжці чималої суми грошей в одній зі шкіл Луцька.

Міліція зняла обвинувачення з лучанки Тетяни Жучаєвої, яку підозрювали у крадіжці чималої суми грошей в одній зі шкіл Луцька.

Нагадаємо, лучанка Тетяна Жучаєва розповіла, що її звинуватили і погрозами змусили зізнатися у крадіжці восьми тисяч гривень. Їх жінка буцімто поцупила в одному з класів 23-ї школи.

Тепер міліція знайшла справжнього злодія. Натомість за свої неправомірні дії перед жінкою так і не вибачилися, йшлось у випуску новин каналу «Аверс» 17 березня.

Зі слів затриманої, її принижували, намагалися застосувати побої і при цьому стверджували: на все це вона в повній мірі заслуговує.

Жінку тримали в СІЗО понад добу. І тільки після втручання прокуратури звільнили з-під варти, бо правоохоронці знайшли справжнього злодія.

З Тетяни Жучаєвої відразу ж зняли обвинувачення та повернули речовий доказ – вилучену дублянку.

«Підозрювання знято. Ніхто на мене заяву не писав. Під яким предлогом тоді мене заарештували і півтора суток продержали? По якому подозрєнію? З воздуха взяли? Не об’яснили», – обурюється жінка.

Проте прокуратура порушень у проведенні досудового слідства не виявила. Спіймати справжню злодійку допоміг випадок.

Як з’ясувалося згодом, крадіжку скоїла 23-річна рівнянка. Дівчину «попалили» камери відеонагляду одного з навчальних закладів Луцька.

Коли ж справжня злодійка в крадіжці зізналася, Тетяну Жучаєву викликали у відділок і пояснили, що знайшли винну.

Проте за свою некоректну поведінку та публічне приниження міліція так і не вибачилася. Тому обурена жінка має намір позиватися до суду.

«Запитала, хто буде вибачатись за те, що протримали тут півтора суток. Где те, которые меня унижали, оскорбляли? Мені сказали, шо вибачатись ніхто не буде… А хто ж мені верне ті гроші, які я потратила на адвоката?» – висловилась вона.

Дізнатися бодай щось від правоохоронців не вдалося – коментарі давати відмовилися.

 Поділитися