MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Чому в міліції помирають люди?»

22.03.2011    джерело: press.unian.net
Анонс. Завтра, 23 березня о 14:30 в Інформаційному агентстві УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Чому в міліції помирають люди?».

Анонс. Завтра, 23 березня о 14:30 в Інформаційному агентстві УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Чому в міліції помирають люди?».

Прес-конференція на тему: «Чому в міліції помирають люди?». Майже щодня в засобах масової інформації з’являються повідомлення про смерті у відділках міліції. Протягом минулого року таких повідомлень було 50. Правозахисники стверджують, в 2010 році від незаконного насильства в міліції постраждали 780–790 тисяч (у 2009 році – 604 тис.).Що є причиною зростання насильства серед працівників ОВС? На це питання спробують знайти відповідь: Богдан Хмельницький, голова «Об’єднаня Богдана Хмельницького”; Віктор Колбанцев, адвокат; Андрій Діденко, координатор програм Харківської правозахисної групи; Олена Талаєва, журналіст (вул. Хрещатик, 4). Телефон: 093-985-25-74. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 Поділитися