MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ПРЕС-АНОНС. Прес-конференція на тему: «Чому десятки людей гинуть в міліції?»

28.03.2011   
30 березня о 10:30 в Інформаційній агенції УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Чому десятки людей гинуть в міліції?» (м. Київ, вул. Хрещатик, 4).

Люди випадають із вікон райвідділу, їх знаходять повішеними в камері або навпроти відділу внутрішніх справ зі слідами тортур, вони помирають від серцевих нападів в камерах ІТТ.

Інформаційна служба МВС публічно заявляє, що в усіх трагічних випадках смерті в міліції винні самі жертви, які вкоротили своє життя, або приховали смертельну хворобу.

Але за три місяці поточного року смертність в міліції рахується десятками, і, якщо нічого не змінювати, така стрімка динаміка призведе до того, що під кінець року ми матимемо сотні загиблих українців в міліцейських підрозділах.

Скільки загинуло людей в міліції у поточному році і за яких обставин?

Чому міліціонери не відповідають перед законом за численні смерті людей?

Що треба змінювати в державній політиці МВС?

На всі ці питання спробують знайти відповіді: Євген Захаров – співголова Харківської правозахисної групи та Андрій Діденко – координатор програм Харківської правозахисної групи.

 Поділитися