MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Пішов з життя відомий дитячий правозахисник Володимир Гончаров

14.04.2011   
Відомий на Луганщині та за її межами, соціальний працівник-практик, автор безлічі статей і брошур із соціально-правового захисту, голова правління Луганського ОБФ "Підліток". Він не вмів відмовити тому, хто просить про допомогу, і часто повторював: "У мене для підлітків немає ні перерв, ні вихідних, ні свят"

Володимир Леонідович Гончаров був головою правління Луганського обласного благодійного фонду "Підліток", директором Ленінського районного у м. Луганську центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представником Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" в Луганській області, заслуженим працівником соціальної сфери України.

Володимир Гончаров (14 грудня 1952 - 12 квітня 2011).

Він був турботливим сином, гарним батьком, надійним другом і мудрим наставником.
Більшу частину свого життя він присвятив проблемним підліткам, молоді, сім’ям. Мудреці казали: "Твоє тільки те, що віддав". Саме за таким принципом жив і працював Володимир Гончаров. Для нього це були не просто гучні і красиві слова. Це був моральний фундамент, на якому грунтувалася вся його життя і робота.
Володимир Гончаров був небайдужою людиною, чужі біди він сприймав як свої. Він не вмів відмовити тому, хто просить про допомогу, і часто повторював: "У мене для підлітків немає ні перерв, ні вихідних, ні свят". І до нього постійно йшли і дзвонили люди, йому вірили, його слухали ... школярі та студенти, які заплуталися у життєвих труднощах, дітлахи з інтернатів і колоній, батьки, опікуни, вчителі, які потребують ради.

Відомий на Луганщині та за її межами, соціальний працівник-практик, автор безлічі статей і брошур із соціально-правового захисту, активний, творчий і "невгамовний" він був прикладом для своїх колег і підлеглих.

Він навчав дивитися у внутрішній світ підлітка, йти від розмов до справи, змінювати життя на краще тут і зараз, на цій території, де ми живемо і працюємо ...

Його друзі та колеги пишаються тим, що життя звело їх з такою людиною і з вдячністю будуть зберігати пам’ять про нього. Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким.


Джерело : sms.lugansk.ua

 Поділитися