MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Виселення товариства «Спадщина», СУМу та інш. з орендованого приміщення (м. Харків)

02.09.2011   
Сьогодні, 2 вересня, за рішенням Харківського господарського суду в самому центрі Харкова виселені з приміщення «Спілка української молоді», Харківське міське товариство «Спадщина», газета «Український простір», Фонд національно-культурних ініціатив ім. Гната Хоткевича.

Сьогодні, 2 вересня, за рішенням Харківського господарського суду в самому центрі м. Харкова (вул. Сумська, 44/2) виселені з приміщення «Спілка української молоді» (СУМ), Харківське міське товариство «Спадщина», газета «Український простір», Фонд національно-культурних ініціатив ім. Гната Хоткевича.

Зранку будівлю оточили працівники Київського райвідділу міліції м. Харкова, які перешкоджали будь-кому, включно із журналістами, заходити всередину. Потім вийшов судовий виконавець і показав судове рішення про виселення зазначених організацій. Рішення суду винесене за позовом підприємства Державного майна та приватизації. Судові виконавці виселили в нікуди українські організації, хоча один з членів «Спадщини» пред’явив виконавцям постанову Вищого господарського суду (м. Київ) про призупинення дії рішення Харківського господарського суду. Постанову не виконано. Але й позов не є коректним, бо виселені організації є не юридичними особами, а орендарями.

 

 Поділитися