MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Юрія Єгорова в Дніпропетровську звільнили з роботи за українську мову

18.03.2011    джерело: maidanua.org
У Дніпропетровську голову обласної організації УНА-УНСО Юрія Єгорова звільнили з роботи – як стверджує він сам, через його україномовність.

 

У Дніпропетровську голову обласної організації УНА-УНСО Юрія Єгорова звільнили з роботи – як стверджує він сам, через його україномовність.

Юрій три місяці працював ревізором у мережі супермаркетів. Працював по ночах, одну або дві ночі на тиждень, своїх змін, каже, не пропускав, роботу виконував нормально. Але після унсовської акції у Києві 9 березня його звільнили.

«10 березня я повернувся з Києва і вийшов на роботу, – розповідає Юрій Єгоров.– Приїхав начальник, старший ревізор, і сказав, що йому поставлене завдання, щоб я не пройшов атестацію – бо на мене скаржився управляючий магазину за мою українську мову».

Про це повідомила Олена Білозерська у своєму блозі.

 Поділитися