MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Роми з Торчина на Волині запевняють, що їх хочуть виселити з села«Вчора циганка видурила 20 тисяч у 17-річної жительки Вінниці»У Чернівцях «Беркут» відправив ромів на Батьківщину – в Закарпаття«Цигани з Волині дурили рівнянок»Полковник Лазутко роздає найкращим підлеглим нагородиЖиття циганське«Мова ворожнечі» на офіційних сайтах міліції – заохочування суспільства до дискримінації чи правова безграмотність?Черговий приклад мови ворожнечі: «На Рівненщині циганку-шахрайку міліціонери затримали за гарячими слідами»На Житомирщині люди виступили проти «циганського свавілля» (ДОПОВНЕНО)Ви можете собі уявити – «швидка» зупиняється на околиці села, вивантажує людину на узбіччя і їде?Українські форми нетерпимостіЄвропейський Центр з прав циган просить розслідувати дії львівських правоохоронців (ДОПОВНЕНО)«У Рівному 24-річну дівчину ошукали на 10 тисяч гривень»«У Рівному чоловік пригостив незнайомку, після чого з оселі зникли гроші»«Чергове відпрацювання» за допомогою кийків (+відео)На Донбассе братья-«арийцы» убили цыганку во имя «чистоты нации»Знов названо етнічну належність підозрюванихЧерговий приклад мови ворожнечіЦиган? До криміналу!

«На Івано-Франківщині затримали групу циган, які обкрадали місцевих мешканців»

05.05.2011    джерело: uzinform.com.ua
Під таким заголовком на веб-сайті «УкрЗахідІнформ» вміщено інформацію, яка походить від СЗГ УМВС України Івано-Франківської області. І знову вказано етнічну належність затриманих («Права людини»).

Під таким заголовком на веб-сайті «УкрЗахідІнформ» вміщено інформацію, яка походить від СЗГ УМВС України Івано-Франківської області. І знову вказано етнічну належність затриманих («Права людини»).

Першого травня в одному з сіл Рожнятівського району Івано-Франківщини четверо жінок обікрали помешкання літньої людини практично у неї на очах. Поки двоє незнайомок відволікали увагу пенсіонерки інші двоє викрали з шафи півтори тисячі доларів США. Господиня спохватилася пізніше, коли помітила привідкриту шафу і зникнення заощаджень.

Прибулі на місце події працівники міліції детально опитали потерпілу, а невдовзі дали результати подворового обходу селян. Як повідомив начальник Рожнятівського райвідділу міліції Василь Хомин, того дня в селі бачили автомобіль з немісцевими номерами реєстрації. Рожнятівська міліція передала в інші територіальні відділки орієнтування на затримання іномарки певного кольору, на якій можуть пересуватися чотири жінки. Правоохоронці мали підстави припускати, що зловмисницями найімовірніше є особи національності, представники якої не люблять осілого способу життя. Власне, за декілька годин ці припущення підтвердилися.

Вже другого травня наряд міліції у Верховинському районі звернув увагу на автомобіль з прикметами, вказаними в орієнтуванні. Тим паче, що за кермом іномарки дійсно була жінка. Четверо жіночок назвалися мешканками східних регіонів України: двоє з Дніпропетровської області, інші – з Харківської та Донецької. Щоправда, документів, які б підтверджували анкетні дані затриманих, у них немає. Отже, справжні імена та вік жінок належить з’ясувати з допомогою колег з інших регіонів.

Наразі підтверджено, що саме ці особи вчинили крадіжку з помешкання в Рожнятівському районі. Частину викрадених грошей у зловмисниць вилучено і долучено до матеріалів кримінальної справи як речові докази. Скоріш за все, цей злочин – не єдина кримінальна витівка у виконанні гастролерок. Зараз міліція перевіряє причетність смаглявок до скоєння аналогічних крадіжок, а також шахрайських дій. Не буде дивиною, якщо виявиться, що за цими ж особами тягнеться шлейф подібних злочинів по всій території держави. Затриманих доправлено в приймальник-розподільник.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України Івано-Франківської області

 Поділитися