MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Факти торгівлі людьми виявлено на Івано-Франківщині

13.10.2011    джерело: franuk.com
«Порушено кримінальну справу за фактом продажу трьох громадян по 30 тис. грн для жебракування»,– зазначив начальник Управління МВС в Івано-Франківській області і уточнив, що останній факт мав місце серед осіб циганської національності. Знову названо етнічну належність підозрюваних («Права людини»).

«Порушено кримінальну справу за фактом продажу трьох громадян по 30 тис. грн для жебракування», – зазначив начальник Управління МВС в Івано-Франківській області і уточнив, що останній факт мав місце серед осіб циганської національності. Знову названо етнічну належність підозрюваних («Права людини»).

В Івано-Франківській області міліція виявила факти торгівлі людьми. Про це сьогодні повідомив на прес-конференції начальник Управління МВС в Івано-Франківській області Василь Варцаба.

«Буквально в цьому місяці було порушено дві кримінальні справи», – сказав він.

В. Варцаба розповів, що у вересні жінка продала свого дворічного сина за 20 тис. грн.

«І буквально вчора порушено кримінальну справу за фактом продажу трьох громадян по 30 тис. грн для жебракування», – зазначив начальник міліції.

В. Варцаба уточнив, що останній факт мав місце серед осіб циганської національності.

 Поділитися