MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Черговий приклад мови ворожнечі

12.03.2012    джерело: firtka.if.ua
«На Прикарпатті цигани вкрали з території приватного підприємства 340 кілограмів металобрухту» – під такою назвою було вміщено інформацію за лінком. Даємо так, як є («Права людини»).

«На Прикарпатті цигани вкрали з території приватного підприємства 340 кілограмів металобрухту» – під такою назвою було вміщено інформацію за лінком. Даємо так, як є («Права людини»).

Нещодавно наряд дорожньо-патрульної служби Калуського підрозділу ДАІ у Калуші на вулиці Кармелюка звернув увагу на чотирьох смаглявих чоловіків, які тягнули важкі візки.

З’ясувалося, що цигани перед цим вкрали з території приватного підприємства 340 кілограмів брухту чорних металів і везли його здавати на інший пункт.

Крадії родом із Закарпаття, а останнім часом живуть біля села Добровляни Калуського району, доставляючи клопоти не лише місцевим селянам.

 Поділитися