MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Стосовно прийняття проект Закону України «Про протидію екстремізму»

16.05.2012   
Заступник голови Комітету з питань законодавчого правоохоронної діяльності Володимир Стретович повідомляє, що Комітетом на своєму засіданні 25 квітня 2012 року розглянутий законопроект «Про протидію екстремізму» та прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду на пленарному засіданні проект Закону України «Про протидію екстремізму» - відхилити.

Голова правління Української Гельсінської спілки з прав людини Євген Захаров отримав лист від Комітету з питань законодавчого правоохоронної діяльності, в якому повідомляється, що Комітет розглянув звернення УГСПЛ з пропозицією рекомендувати Верховній Раді України відхилити проект Закону України «Про протидію екстремізму» (реєстр. №9156).

Заступник голови Комітету з питань законодавчого правоохоронної діяльності Володимир Стретович повідомляє, що Комітетом на своєму засіданні 25 квітня 2012 року розглянутий законопроект «Про протидію екстремізму» та прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду на пленарному засіданні проект Закону України «Про протидію екстремізму» (реєстр.№9156 від 15.09.2011)  - відхилити.

Народний депутат України, Заступник голови Комітету Володимир Стретович дякує Українській Гельсінській спілці з прав людини  за активну громадську позицію та намагання вдосконалити законодавство України.

Чекаємо результатів розгляду законопроекту «Про протидію екстремізму» Верховною Радою України.

Наш коресп.

16.05.2012

 Поділитися