MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Донецьку побили американця і британця

09.05.2012    джерело: www.pravda.com.ua
7 травня в Донецьку невідомі побили громадян США і Великої Британії.

Про це Українським Новинам повідомила керівник прес-служби Донецького міського управління міліції Ольга Почкалова.

«До Калінінського районного відділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що до них за допомогою звернулися два іноземних громадяни. В одного з них – перелом руки, у другого перелом виличної частини щелепи», – розповіла Почкалова.

З її слів, один із потерпілих приїхав у Донецьк зі США, другий – з Англії.

Вона повідомила, що за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу (навмисне тілесне ушкодження середньої тяжкості).

У рамках розслідування справи проводиться перевірка обставин події, включаючи вивчення записів камер відеоспостереження.

Керівник прес-служби не змогла повідомити, з якою метою іноземні громадяни прибули в Донецьк.

P. S. Наразі не відомо, з яких причин скоєно напад. Цілком можливо, з причин ненависти, бо такі речі трапляються в Україні щодень частіше. Читайте., наприклад, «Трьох американських волонтерів з Корпусу миру побили на Донеччині», «У Львові побили двох британців?». Також повідомлялося про випадок, що стався минулого року в Тернополі, коли побили громадянина США лише через те, що він розмовлял англійською мовою («Права людини»).

 Поділитися