MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Круглий стіл на тему «Незворотність покарань в контексті нового КПК». ОН-ЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ. АНОНС

03.10.2012   
11 жовтня 2012 року з 11:00 до 13:00 в офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини відбудеться круглий стіл на тему «Незворотність покарань в контексті нового КПК».

11 жовтня 2012 року з 11:00 до 13:00 в офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини відбудеться круглий стіл на тему «Незворотність покарань в контексті нового КПК».

У дискусії братимуть участь провідні українські та міжнародні експерти в галузі права за участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської.

На заході транслюватимуться відеоматеріали, відбуватимуться підключення експертів за допомогою Skype та он-лайн обговорення за допомогою сервісу коротких сповіщень Twitter.

Під час проведення Круглого столу буде організовано он-лайн трансляцію заходу в інтернет за допомогою сайту «Майдан», інформаційного агентства «Поряд з вами» та інших провідних українських медіаресурсів.

Запрошуються журналісти, які профільно висвітлюють питання кримінального права в Україні.

Дискусія відбуватиметься навколо питань:

– чи можливе ефективне розслідування фактів катувань з прийняттям нового КПК?

– чи можливий перегляд справ в редакції нового КПК щодо осіб, які відбувають покарання у вигляді довічного позбавлення волі, звинувачення відносно яких ґрунтується виключно на первинних доказах, отриманих в результаті тортур, у тих випадках, у яких докази оцінив не суд, а слідчий як процесуально незалежна фігура?

Захід організований Українською Гельсінською Спілкою з прав людини за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Акредитація за телефонами: (044)253-21-54; (067)409-79-80

 Поділитися