MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

До уваги журналістів: Круглий стіл на тему «Незворотність покарань в контексті нового КПК»

09.10.2012   
11 жовтня 2012 року з 11:00 до 13:00 в офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, під адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 21/8,– відбудеться круглий стіл на тему «Незворотність покарань в контексті нового КПК».

11 жовтня 2012 року з 11:00 до 13:00 в офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, під адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 21/8, – відбудеться круглий стіл на тему «Незворотність покарань в контексті нового КПК».

У дискусії братимуть участь провідні українські та міжнародні експерти в галузі права, також Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська.

На заході відбудеться презентація відео журналістського розслідування про людину, засуджену до довічного позбавлення волі за злочин, якого вона не скоювала.

Повна трансляція Круглого столу відбуватиметься –

на сайті інформаційної агенції «Поряд з вами» за цим посиланням;

на сайті ГО «Майдан» за цим посиланням.

Також відстежувати та коментувати хід дискусії можна за допомогою сервісу миттєвих повідомлень Twitter за хештегом #ugspl

На заході відбуватимуться підключення експертів за допомогою Skype.

Захід організований Українською Гельсінською Спілкою з прав людини за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Нагадуємо телефони для акредитації:

(044) 253-21-54; (067) 409-79-80.

 Поділитися