MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Роскомнагляд хоче закрити Росбалт

04.10.2013   
Степан Терновий
4 жовтня 2013 року стало відомо, що російська Федеральна служба з нагляду у сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд) скеровує до суду позов з вимогою визнати недійсним свідоцтво про реєстрацію інформагентства Росбалт.
4 жовтня 2013 року стало відомо, що російська Федеральна служба з нагляду у сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд) скеровує до суду позов з вимогою визнати недійсним свідоцтво про реєстрацію інформагентства Росбалт. Зазначимо, що раніше Роскомнагляд спрямовував до редакції Росбалта попередження про порушення ним вимог закону про ЗМІ. Зокрема, за розміщення матеріалів, що містять нецензурну лайку. "На підставі статті 16 зазначеного закону з причини неодноразових грубих порушень ми прийняли рішення звернутися до суду з позовом про анулювання свідоцтва про реєстрацію даного ЗМІ", - пояснили своє рішення представники Роскомнагляду.
 Поділитися