MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На донецькому стадіоні затримали харків’янина з червоно-чорним прапором

11.11.2013   
Богдан Міщанський

На 34-річного харків'янина правоохоронцями було складено адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Як повідомляють ЗМІ, 10 листопада 2013 року в Донецьку під час проведення матчу 16-го туру Чемпіонату України між донецьким «Металургом» та харківським «Металістом» на трибуні спортивної арени був затриманий вболівальник з червоно-чорним прапором.

Як розповіли в прес-службі ГУ МВС України в Донецькій області, на стадіоні «Металург» у Ленінському районі Донецька були присутні півтори тисячі уболівальників. Підтримати свою команду з Харкова прибули близько 140 гостей. «Під час другого тайму один з фанатів демонстративно, для загального огляду, вивісив чорно-червоний прапор українських націоналістів, який у списку ФІФА відноситься до заборонених. Дії порушника були припинені стюардами спільно з співробітниками міліції»,- пояснили правоохоронці.

Варто нагадати, що минулого місяця в FARE заявили, що не проти червоно-чорних прапорів на стадіонах.

 

 Поділитися