MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Антимайданівський» мітинґ у Харкові (+фото)

22.01.2014   
У Харкові на майдані Свободи – мітинґ, про який заздалегідь не повідомлялося. Працівники бюджетної сфери стоять не лише на майдані, а й уздовж вулиці Сумської. Люди тримають прапори Партії регіонів, державні прапори України, також транспаранти.

У Харкові на майдані Свободи – мітинґ, про який заздалегідь не повідомлялося. За інформацією, яку передають деякі ЗМІ, мітинґувальники вийшли на акцію у приказному порядку під загрозою звільнення. Працівники бюджетної сфери стоять не лише на майдані, а й уздовж вулиці Сумської. Люди тримають прапори Партії регіонів, державні прапори України, а також транспаранти (всі виключно російською мовою) із закликами на кшталт «Хочешь на майдан – вали за окружную!», «Бюджет майданом не наполнишь!», «Мы гордимся президентом Януковичем!», «Курс президента Януковича – курс развития!» тощо.

Мороз близько 10 °С, сніг, вітер. Люди підтанцьовують на місці, аби трохи зігрітися, п’ють гарячий чай з паперових стаканчиків, міняють одне одного.

Зі сцени на майдані задерикуватий голос заохочує присутніх відгукуватися на гасла. Потім звучать радянські естрадні пісні – живий звук – як от «Птица счастья завтрашнего дня».

 Поділитися