MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Консультативна допомога для ромів, що мешкають у Криму

05.03.2014   

Міжнародні благодійні організації «Ромський жіночий фонд «Чіріклі» та Ромська Рада України пропонують допомогу ромам, що мешкають в Автономній Республіці Крим та інших регіонах України.

Міжнародні благодійні організації «Ромський жіночий фонд «Чіріклі» та Ромська Рада України звернулися до політиків, Збройних Сил і до всіх тих, від кого залежить майбутнє нашої країни:

«Ми виступаємо за неухильне дотримання принципу цілісності та недоторканності території України і звертаємось до всіх сторін – знайти цивілізований шлях і зважений підхід для попередження збройного протистояння, шляхом мирного врегулювання конфлікту.

Ми закликаємо всіх згуртуватись навколо ідеї збереження стабільності суспільно-політичної ситуації в країні, безконфліктного співіснування нації та народностей, що проживають в Україні.

Наш дім – Україна!»

Також неурядові організації «Ромський жіночий фонд «Чіріклі» та Ромська Рада України звертаються до ромів, що проживають в АР Крим та в інших регіонах України:

Шановні роми, якщо у вас виникають гострі конфліктні ситуації, або ви відчуваєте страх, тривогу, вам потрібна консультація, будь ласка, звертайтеся до наших волонтерів за телефонами:

048-703-94-54 – Владимир, 097-300-02-33 – Юрій, 0322-244 50-29 – Микола, 044-221-58-92 – Земфіра.

 Поділитися