MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Соціальні виплати на Донбасі будуть виплачені

05.11.2014   
Яна Смелянская
Кабінет міністр України здійснюватиме соціальні виплати на зайнятих бойовиками територіях Донбасу. Але лише після того, як звідти підуть незаконні збройні формування, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
Сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці Арсеній Яценюк повідомив: "Усі пенсії, соціальні виплати та пільги мешканцям територій Донецької і Луганської областей, які тимчасово не контролюються центральною владою, будуть обов’язково виплачені, як тільки російські терористи заберуться геть. Усі ці кошти зараз нараховуються, але в нинішніх умовах вони просто не дійдуть до людей, їх вкрадуть російські бандити, і це буде не що інше, як пряма підтримка російського тероризму. Уряд не буде фінансувати терористів, самозванців і пройдисвітів. Уряд також не припинить постачання газу і електроенергії в Донецьк і Луганськ. Тому що це призведе до гуманітарної катастрофи. Це наші території, це наші люди, і Уряд не дасть їм замерзнути. Але офіційно заявляю: сума коштів, яка накопичена в Уряді для виплат соціальних пільг і субсидій, буде зменшена на вартість електроенергії і газу, яку ми зараз поставляємо на території Донецької і Луганської областей, що тимчасово не контролюються центральною владою. По територіях, які контролюють російські терористи, дотації становлять 19,6 мільярда гривень по Донецькій області і 14,6 мільярда гривень по Луганскій області".
 Поділитися