MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

"Півроку свободи"

11.11.2014   
Яна Смелянская
Інформація сьогодні - це рушійна сила будь-яких трансформацій в суспільній свідомості. Настав час нової журналістики, час, коли суспільство буде керувати інформаційним простором, а не кероване з його допомогою.

Мета проекту - створення вільної від політики і меркантильних інтересів медіамагнатів інформаційної платформи, розвиток незалежної журналістики та документального кіно.
Відео, представлене тут - перші три новели з циклу «Півроку свободи», створені за підтримки юридичної фірми ILF студією документального кіно Трансформація. Історії, які ви побачите, - це не черговий телевізійний проект, тут немає обраної правди і зручних фактів. Це цикл документальних історій про людей, в чиїх руках сьогодні перебуває доля нашої держави. Це не політики і не олігархи. Герої цих сюжетів - це військові, медики, волонтери. У цих історій немає сценариста - тут звучить тільки пряма мова.

 Поділитися