MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Оголошення про закупівлю послуг. Запит на надання цінових пропозицій

15.01.2015   
Громадська організація «Харківська правозахисна група» (ХПГ), код ЗКПО 21260538, проводить закупівлю послуг з організації та проведення міжнародного аудиту діяльності ХПГ в 2014 році. Закупівля проводиться шляхом застосування процедури запиту цінових пропозицій.

Громадська організація «Харківська правозахисна група» (ХПГ), код ЗКПО 21260538, проводить закупівлю послуг з організації та проведення міжнародного аудиту діяльності ХПГ в 2014 році. Закупівля проводиться шляхом застосування процедури запиту цінових пропозицій.

Реєстраційний номер процедури закупівлі: 2015-01

Назва та місцезнаходження замовника: Громадська організація «Харківська правозахисна група», вул. Іванова, 27, п. 3, к. 4, м. Харків, 61002.

Опис предмета закупівлі: послуги з проведення перевірки діяльності ГО «ХПГ» протягом періоду 1 січня 2014 року – 31 грудня 2014 року за стандартами міжнародного аудиту.

Оголошення про закупівлю послуг публікується на сайті замовника khpg.org.

Технічне завдання для аудитора. Аудитор має:

1. Висловити свій висновок щодо відповідальності замовника відносно точного та достовірного виконання, в усіх суттєвих аспектах, грантових угод з благодійними фондами, які фінансували діяльність замовника, за період аудиту, щодо надходжень, витрат, закупівлі товарів і надання технічної допомоги відповідно до умов цих угод і загальноприйнятих принципів бухгалтерського обліку (у тому числі готівкових надходжень і виплат).

2. Оцінити і отримати достатнє розуміння процедур внутрішнього контролю, існуючих у замовника, оцінити управління ризиками, а також визначити звітні умови, включно з внутрішнім контролем недоліків.

3. Виконати тести, щоб визначити, чи виконав замовник, в усіх суттєвих аспектах, умови грантових угод відповідно до чинного законодавства України. Повинні бути визначені всі випадки недотримання умов грантових угод та всі незаконні дії, які сталися або могли відбутися. Процедури тестування повинні відповідати Міжнародним стандартам аудиту, затвердженими IFAC.

4. Визначити, чи вжиті замовником адекватні коригувальні дії за попередніми рекомендаціями аудиторського звіту.

5. Провести огляд фінансових звітів про використання коштів замовником під кутом зору правильності та повноти податкових звітів, їх своєчасної подачі до податкових органів, точність представлених даних, з тим щоб забезпечити відповідний звіт. Огляд передбачає перевірку відповідності установчих документів замовника українському законодавству, достовірності звітності суми коштів, отриманих з різних джерел, визначення, чи є замовник платником ПДВ, перевірку точності обчислення і своєчасність сплати інших податків і зборів (обов’язкових платежів).

6. Підготувати звіт про результати аудиту двома мовами – українською та англійською.

Джерело фінансування закупівлі: грант, отриманий замовником від Шведської агенції міжнародного розвитку.

Строк надання послуги: 1 лютого 2015 р. – 28 лютого 2015 р.

Оголошення про закупівлю послуг опубліковане на сайті замовника khpg.org 15 січня 2015 р.

Місце і строк подання цінових пропозицій:

для поштових відправлень – а. с. 10430, м. Харків, 61002.

факсом – (057) 700 6771, електронною поштою – адреса: [email protected]

тема листа: «тендер 2015-01»

Документи мають бути надіслані замовнику до 18:00 22 січня 2015 року. Цінові пропозиції розкриваються о 12:00 23 січня 2015 року уповноваженими замовником особами.

Протягом робочого дня замовник визначає, яка цінова пропозиція відповідає основним умовам договору та має найнижчу ціну. Повідомлення про акцепт цінової пропозиції надсилається учаснику-переможцю до 27 січня 2015 року та публікується на сайті замовника.

Строк дії цінової пропозиції: протягом 30 днів з дня подання цінової пропозиції.

Основні умови договору про закупівлю: виконавець має організувати та провести до 28 лютого 2015 р. аудит роботи Харківської правозахисної групи з 1 січня 2014 р. до 31 грудня 2014 р., підготувати фінальний звіт за результатами аудиту українською та англійською мовами. Форма оплати – безготівкова.

Цінова пропозиція має включати:

 Рахунок-фактуру, в якому зазначається назва постачальника, його місце знаходження, номер контактного телефону, адресу електронної пошти, банківські реквізити, назва послуг, одиниця виміру, ціна, сума до сплати без ПДВ, розмір ПДВ та сума оплати с ПДВ. Рахунок-фактура має бути підписана постачальником та/або завірена печаткою.

 Копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців .

 Резюме постачальника

Прізвище, ім’я та по батькові посадової особи ГО «ХПГ», уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками процедури закупівлі: Захаров Євген Юхимович, (057)7006771, [email protected].

 Поділитися