MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Місія ОБСЄ буде працювати на місці потужного вибуху в Донецьку

09.02.2015   
Яніна Смелянська
Представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ збираються відправитися до Донецька, де вночі прогримів потужний вибух. Про це повідомила старший фахівець прес-служби місії ОБСЄ Ірина Гудима

"Сьогодні наша команда мала намір відправитися на місце. Однак, інформацію про те, чи потрапили туди представники місії, я зможу надати пізніше", - сказала вона.

За словами Гудими, робота місії в Донецьку залежить від умов безпеки в місті.

Вона додала, що подробиці будуть оприлюднені в щоденному звіті на сайті СММ ОБСЄ.

Вибух величезної сили потряс Донецьк в неділю орієнтовно о 22 годині. Звук вибуху, а так само заграва були видно та чути практично по всьому Донецьку.

За словами жителів Донецька, вибух стався в Куйбишевському районі - вибухнув склад боєприпасів на Донецькому казенному заводі.

У соціальних мережах говорять про попадання в велике скупчення снарядів і мін ракети великої потужності. Люди жартують, що це вибухнула "тушонка з привезеного в Донецьк "гуманітарного конвою ".

 Поділитися