MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Під Києвом учасники АТО перекрили дорогу, вимагаючи підкріплення в Дебальцеве

17.02.2015   
Яніна Смелянська
Саме про це повідомив представник омбудсмена Михайло Чаплига.

Раніше журналіст Юрій Бутусов заявив, що з Дебальцевого потрібно негайно вивести військових, поки російські війська не створили абсолютний "котел".

Сьогодні о 11.00 учасники АТО та їх сім’ї перекрили трасу Е-95 біля Биківні під Києвом, вимагаючи відправити підкріплення військовим частинам в Дебальцеве.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Управління комунікативної політики та зв’язків з громадськістю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига, посилаючись на інформацію від активістів "Євромайдан-СОС".

Також, за його словами, інші активісти під Міноборони збираються організувати акцію проти розформування 128-ї бригади, яка знаходиться в Дебальцеве.

Головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов вважає, що президент України Петро Порошенко має прийняти рішення відвести сили антитерористичної операції (АТО) від міста Дебальцеве Донецької області, щоб зберегти життя українських військових.

 Поділитися