MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На Харківщині затримали більше 50 диверсійних груп

31.03.2015   
Яніна Смелянська
"На території області діяли півсотні розвідувально-диверсійних груп, всі вони затримані," - повідомляє губернатор Харківської області Ігор Райнін.

Більше 50 диверсійно-розвідувальних груп, які діяли на території Харківської області, затримані за останній час, повідомив глава харківської обласної адміністрації Ігор Райнін.

"За останній час ми затримали більше 50 диверсійно-розвідувальних груп, які діяли на території області", - сказав губернатор.

Він також повідомив, що напередодні СБУ в Харківській області та прокуратура в Харківській області відкрили кримінальну справу за статтею "фінансування тероризму" "відносно ряду осіб та ряду злочинних осіб і груп, які очолював колишній керівник "Оплоту" Євген Жилін, він поданий в розшук ".

Але незважаючи на настільки відчайдушну боротьбу харківських властей з диверсантами, дві ночі поспіль в місті знову відбуваються потужні вибухи.

Напередодні повідомлялося, що в ніч на понеділок стався вибух цистерни з дизпаливом на залізничній станції "Основа" у Харкові.

"Цієї ночі теж було не зовсім спокійно, десь о 2:45 на одному з перегонів коксохімічного заводу також було закладено вибуховий пристрій. В принципі, нічого глобального не відбулося, правда два вагони зіскочило з рейок, але залишилися на шпалах. Пошкоджена права колія, один метр ", - зазначив Райнін.

В результаті НП постраждалих немає.

 Поділитися