MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харкові суд дав 5 років в’язниці фінансисту луганських бойовиків

08.06.2015   
Яніна Смелянська
Засуджений купував телефонні картки та скретч-картки поповнення рахунків мобільного зв’язку.

Засуджений купував телефонні картки та скретч-картки поповнення рахунків мобільного зв’язку.

Суд Суд дав 5 років в’язниці фінансисту бойовиків
 
У Харкові Київський районний суд засудив до п’яти років ув’язнення місцевого жителя за фінансування луганських терористів.

Про це сьогодні, передає прес-служба СБУ.

Засуджений купував телефонні картки та скретч-картки поповнення рахунків мобільного зв’язку, які потім передавав луганським бойовикам, говориться в повідомленні.

Він також незаконно оформляв в територіальних органах соцзахисту населення Харківщини документи, які давали можливість терористам знімати в банкоматах нараховані соціальні виплати і відвозити готівку в підконтрольні бойовикам райони Луганської області, повідомили в СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ прикрила електронні гаманці бойовиків: гнали гроші бандам на Донбасі.

Співробітники СБУ перекрили ряд каналів фінансування діяльності проросійських бойовиків на сході України.

Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Служба безпеки України заблокувала три електронних гаманця, на які надходили гроші для фінансування проросійських бандформувань. СБУ офіційно передала реквізити електронних гаманців Адміністрації платіжної системи, яка моментально зупинила їх обслуговування. Це вже не перша така спецоперація, тому зловмисники намагаються бути більш обережними і не залучати увагу компетентних органів ", - зазначив Лисенко.

 Поділитися