MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Як в Харкові впроваджують реформи ЖКГ

09.03.2016   
Яніна Смелянська
2 березня 2016 року на електронну пошту Харківської правозахисної групи надійшло звернення з проханням про допомогу від мешканців ОСББ "Примерівське", в якому повідомлялося про те, що 10 квартир багатоповерхового будинку невідомі люди самовільно відключили від електропостачання. Співробітники ХПГ прийняли рішення виїхати за вказаною в зверненні адресою і розібратися в ситуації. В результаті журналісти правозахисної групи зазнали нападу з боку громадянина Поліванцева і Білецького

2 березня 2016 року на електронну пошту Харківської правозахисної групи надійшло звернення з проханням про допомогу від мешканців ОСББ "Примерівське", в якому повідомлялося про те, що 10 квартир багатоповерхового будинку невідомі люди самовільно відключили від електропостачання.

При цьому мешканці відзначили, що заборгованостей перед Обленерго, з яким у них укладені прямі договори про електропостачання, немає. Далі автори звернення описували ситуацію, в результаті якої один з квартировласників потрапив з побоями середньої тяжкості у відділення невідкладної швидкої допомоги №4 у місті Харків. (Відео нижче)

Співробітники ХПГ прийняли рішення виїхати за вказаною в зверненні адресою і розібратися в ситуації.

В результаті журналісти правозахисної групи зазнали нападу з боку громадянина Поліванцева і Білецького, які також проживають у багатоквартирному будинку. Саме вони самостійно і незаконно прийняли рішення безпричинно відрізати подачу електроенергії в 10 квартир багатоповерхівки.

Громадяни Поліванцев і Білецький напали на журналістів і пошкодили відео техніку в той момент, коли працівники ХПГ намагалися провести фото і відео фіксацію незаконного відключення квартир від електропостачання.

З моменту, коли мали місце бути події в ОСББ "Примерівське" пройшло 8 днів. Мешканці 10 квартир досі без електрики, через те, що Поліванцев, Білецький і Ко встигли кулаками витіснити бригаду електриків Обленерго, які прибули, щоб усунути "поломку". (Відео нижче)

До слова, громадянин Поліванцев належить до еліти міста, якщо так можна сказати, спостерігаючи за його діями. Є доцентом економічного факультету одного з престижних ВУЗів Харкова.

 Поділитися