MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Програма підтримки внутрішньо переміщених осіб у Харківській області – потрібна! ПРЕС-АНОНС

21.03.2016   
Юрій Нужний
22 березня о 13:30 у Харківському кризовому інфоцентрі (м. Харків, вул. Іванова, 7/9, 1-й поверх бізнес-центру «Паралель») відбудеться публічне обговорення громадського проекту пропозицій щодо створення обласної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб у Харківській області.

22 березня о 13:30 у Харківському кризовому інфоцентрі (м. Харків, вул. Іванова, 7/9, 1-й поверх бізнес-центру «Паралель») відбудеться публічне обговорення громадського проекту пропозицій щодо створення обласної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб у Харківській області».

Під час заходу учасникам буде презентовано досвід Дніпропетровської області у запровадженні регіональних програм підтримки ВПО та обговорено пропозиції до запропонованого громадськістю проекту програми підтримки вимушених переселенців на Харківщині, з урахуванням специфіки області. За результатами публічного обговорення відповідні корегування будуть внесені в підготовлений проект документу та подано на розгляд до Харківської обласної ради.

Спікери:

• Юрій Чумак – голова Центру правових та політичних досліджень «ДУМА», представник Центру правової інформації та консультацій Чугуївської правозахисної групи.

• Любов Крапивнюк – координатор проекту Всеукраїнського благодійного фонду «ГОРЄНІЄ».

Запрошуються представники Харківської обласної ради, Харківської облдержадміністрації, громадських та волонтерських організацій, вимушені переселенці, журналісти.

Тел. для довідок: 099-063-27-37, Юрій Чумак.

Проектна діяльність здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 Поділитися