MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Горлівці чиновникам заборонили виїзд в Україну: лякають "тортурами" і "допитами" в СБУ

06.03.2017   
медіа група ХПГ
Працівники "виконкому" Горлівки ознайомлені під підпис з листом керівництва "міністерства фінансів" "ДНР" щодо заборони виїзду на підконтрольну українській владі територію.

В окупованій бойовиками і російськими військовими Горлівці ватажки "ДНР" продовжують затискати гайки місцевим чиновникам.
Про це нардеп від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

За даними військового експерта, працівники "виконкому" Горлівки ознайомлені під підпис з листом керівництва "міністерства фінансів" "ДНР", за яким працівникам фінансових відділів "органів місцевої влади" забороняється виїзд на підконтрольну української влади територію.

Заборона аргументована ймовірністю затримання співробітників "держустанов" "ДНР" правоохоронними органами України, якими під час бесід "здійснюється фізичний та психологічний вплив на затриманих" з метою отримання інформації про фінансовий стан "органів місцевого самоврядування" "республіки" (рахунки, перекази, розподіл коштів і т .п.), додав координатор "Інформсупротиву".

 Поділитися