MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Круглий стіл на тему «Відсутність в Україні ефективного механізму виправлення судових помилок» (Прес-анонс)

14.05.2017   
16 травня 2017 року з 11:00 до 12:00 у приміщенні Українського кризового медіа-центру (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

16 травня 2017 року з 11:00 до 12:00 у приміщенні Українського кризового медіа-центру (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться круглий стіл на тему «Відсутність в Україні ефективного механізму виправлення судових помилок».

Для участі запрошені експерти Ради Європи, представники Генеральної прокуратури України, офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини, Міністерства юстиції України, Вищої Ради Правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Адміністрації Президента України, народні депутати України, громадські діячі, юристи.

Під час заходу також відбудеться представлення та обговорення висновку Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи щодо проекту Закону № 2033а.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

[email protected]; 093 985 25 74 (Андрій Діденко, ХПГ).

 Поділитися