MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ОБСЄ закликає сторони конфлікту на Донбасі передати карти мінних полів

08.06.2017   
медіа група ХПГ
У квітні повідомлялось, що число жертв від мін на Донбасі вперше перевищило число постраждалих і загиблих від обстрілів.

ОБСЄ закликає сторони конфлікту на Донбасі передати карти мінних полів. Про це повідомив спецпредставник ОБСЄ в Контактній групі по врегулюванню конфлікту на Донбасі Мартін Сайдік.

«Як представник ОБСЄ я закликаю всіх підписантів оперативно відгукнутися на всі запити СММ ОБСЄ, зокрема, про передачу карт, необхідних для розмінування. Без цього неможливо забезпечити безпеку цивільного населення і персоналу СММ », – сказав Сайдік.

Раніше повідомлялося, що в квітні число жертв від мін на Донбасі вперше перевищило число постраждалих і загиблих від обстрілів.

 Поділитися