MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Вітання з Новим роком від Харківської правозахисної групи

29.12.2017   
Дорогі друзі та колеги! Вітаємо всіх вас з Новим роком!

Дорогі друзі та колеги!

Вітаємо всіх вас з Новим роком! Нехай мрії збуваються, бажання – виконуються, а плани - реалізуються! І нехай життя нас тільки радує, наскільки це можливо!

Нехай тягар стане легше! Щоб близькі не натішились, щоб злостивці не дочекалися! А тим, хто його робить важче, – горіти їм, по Данте, в Аду: в 8-м рву – лукавим порадникам, а в 9-м – сіячам розбрату!

Харківська правозахисна група

***

Дорогие друзья и коллеги!

Поздравляем всех вас с Новым годом! Пусть мечты сбываются, желания – исполняются, а планы – реализуются! И пусть жизнь нас только радует, насколько это возможно!

Пусть бремя станет легче! Чтобы близкие не нарадовались, чтобы злопыхатели не дождались! А тем, кто его утяжеляет, – гореть им, по Данте, в Аду: в 8-м рву – лукавым советчикам, а в 9-м – сеятелям раздора!

Харьковская правозащитная группа

 Поділитися