MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Красногорівці підірвалися на невідомому предметі троє дітей.

07.02.2018   
медіа-група ХПГ
У Красногорівці на Донеччині на невідомому вибуховому пристрої підірвалися троє дітей. Вибух стався в приватному будинку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Вибух стався в приватному будинку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. На кухні, де грали діти, виявлені залишки металевого предмета. Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і грали з ним. Під час вибуху батьки малюків перебували в сусідній кімнаті, де вживали алкогольні напої. Всього в родині виховується четверо дітей у віці від 3 до 14 років.

Старша 14-річна дівчинка сиділа до них спиною, коли прогримів вибух, повідомив на своїй сторінці в Фейсбук глава ДонВГА Павло Жебрівський.

За словами Павла Жебрівського, 14-річна дівчинка отримала легкі осколкові поранення. Десятирічному хлопчикові відірвало три пальці, він отримав пошкодження внутрішніх органів. Трирічній дівчинці також відірвало один палець і вона отримала серйозні пошкодження внутрішніх органів.

"Як доповів мені Юрій Узун, директор департаменту охорони здоров’я ДонОГА, дітям надається вся необхідна допомога. Стан старшої дівчинки задовільний. Хлопчика прооперували наші лікарі, він залишається в обласної травматологічної лікарні, стан його здоров’я - середнього ступеня тяжкості. Найменша дівчинка у важкому стані, зараз вирішується питання про транспортування її в Дніпр", - повідомив глава ДонОГА.

Всі діти одразу після виуху були доставлені в лікарню Курахово. Дітей прооперували військові лікарі. Стан маленької дівчинки, 3 роки 10 місяців, вкрай важкий. Евакуація в Дніпро на даний момент неможлива, дитина нетранспортабельна. Десятирічний хлопчик знаходиться в стані середньої тяжкості.

 Поділитися