MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

ВИСНОВОКВисновок

«Законодавчі ініціативи нової влади: виклики, загрози» (ПРЕС-АНОНС)

03.09.2019   
Прес-конференція на цю тему відбудеться 4 вересня 2019 року, у середу, об 11:30 у прес-центрі ІА «Главком» (Київ, Шовковична, 8/20).

4 вересня 2019 року, у середу, об 11:30 у пресцентрі ІА «Главком» (Київ, Шовковична, 8/20) прес-конференція на тему: «Законодавчі ініціативи нової влади: виклики, загрози».

Запрошені гості:

Борис Захаров – керівник програм Харківської правозахисної групи;
Дмитро Мазурок – адвокат ХПГ.

Учасники прес-конференції проаналізують законодавчі ініціативи, зокрема Законопроект № 1009 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства», чи відбудеться руйнація ухваленого у 2012 рроці нового Кримінального процесуального кодексу України, що був оцінений міжнародними інституціями, як зразковий; що саме створює загрози політичних переслідувань; за чинним КПК тримання під вартою є винятковим запобіжним заходом. А також проаналізують низку інших законодавчих ініціатив, про виклики і загрози у зв’язку зі змінами до КУ.

Акредитація: 044 253 54 74.

Ілюстраційне зображення
 Поділитися