MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

НАБУ з очевидністю порушує принцип верховенства права Злочин без строку давності: поки правоохоронці знаходять нові катівні, в Україні набув чинності закон про посилення відповідальності за катуванняПонад півтисячі українських дітей-сиріт готують до спрощеного набуття російського громадянства під Ростовом — радник мера МаріуполяКонституційний Суд визнав неконституційним указ про призначення Ситника директором НАБУЧи повинен ВАКС розглядати видіння НАБУ як докази?Підозра від НАБУ та Європейський суд з прав людиниНезаконні дії НАБУ можуть тягнути за собою обвинувачення України у тиску на Європейський суд з прав людиниЗа ким стежать детективи НАБУ в Європейському суді з прав людини?Зеленський спростив набуття громадянства росіянами, яких переслідують на батьківщиніПублічне звернення щодо наявності політичних мотивів кримінальних проваджень НАБУ, нібито пов’язаних з Георгієм ЛогвинськимКарпачова: катування в міліції давно набуло системного характеруЧи набуде чинності з нового року пакет антикорупційних законів?Чи легко в Україні набути статус біженця?Скасовувати судове рішення, що набуло чинності, забороненоВолинські міліціонери втрачають дар мови і набувають дару телепатіїІнформаційна (чи тільки?) війна влади проти опозиції набула особливого розмахуЧи не час владі набуватися достойності?

‘Технічний збій’: НАБУ зупинило обрання членів Ради громадського контролю

27.07.2020   
Денис Волоха

До РГК НАБУ через онлайн-голосування мали обрати двох членів замість тих, у кого збіг строк повноважень.

У день голосування за нових членів Ради громадського контролю НАБУ сайт останнього перестав працювати. Згодом на сторінках НАБУ в соцмережах з’явилися повідомлення про припинення голосування.

«Станом на 17:00 27.07.2020 наслідки технічного збою не усунено, що унеможливлює проведення Інтернет-голосування відповідно до встановлених вимог, — написали на сторінці бюро у Фейсбуці. — Ухвалено рішення про зупинення голосування».

Як зазначають у НАБУ, збій відбувся на боці хостинг-провайдера їхнього сайту. Про дату проведення нового голосування у відомстві обіцяють повідомити окремо.

На конкурс із обрання двох членів РГК подалося троє людей від двох громадських організацій — двоє від ГО «Ветеранське братерство» і одна від ГО «Антимонопольне об’єднання громадян України ‘ТЕРМІНАТОР’».

Голосування мало тривати 27-го липня з 9:00 до 21:00, проте вже з 11:30 сайт НАБУ перестав працювати. О 14:33 в НАБУ повідомили про відновлення роботи сайту, але згодом сайт знову ‘впав’.

 Поділитися