MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Чергове викрадення людини на КПВВ з боку бойовиків

01.09.2017   
медіа група ХПГ

Тільки що стало відомо, що на КПВВ "Станиця Луганська" викрали молодого хлопця.

Пєтухов Микола 1995 року народження мешканець с.Верхня Вільхова Станично-Луганського району підробляв вантажником на КПВВ "Станиця Луганська".

Хлопець займався тим, що заробляв собі на життя допомагаючи людям переносити сумки між КПВВ з української сторони до пункту пропуску з боку бойовиків. Останній рік це був единий дохід хлопця і його літньої матері.

31 серпня близько полудня Микола пройшов КПВВ з боку України. Далі на пункті пропуску з боку бойовиків його зупинили озброєні люди, які про щось розпитувати хлопця. Цьому є свідки. Далі озброєні бойовики відвели Миколу в сторону. З того моменту зв’язок з Миколою Пєтуховим обірвалася і понині про нього нічого не відомо.

Мама викраденого хлопця звернулася за допомогою в ОБСЄ і Харківську правозахисну групу з проханням про допомогу.

Також нам стало відомо про те, що тиждень тому за таких обставин на КПВВ "Станиця Луганська" з боку бойовиків був викрадений молодий хлопець, який також був вантажником. На даний момент родичі повідомили тільки його ім’я - Олексій. Через три дні труп молодої людини зі слідами насильницької смерті було знайдено біля одного з кафе в окупованому Луганську.

 Поділитися