MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Авдіївці можуть закрити школу

03.11.2017   
медіа група ХПГ
У мережі інтернет з’явилася інформація про те, що міська влада хоче закрити школу в Авдіївці через неможливість її опалювати.

У мережі інтернет з’явилася інформація про те, що міська влада хоче закрити школу в Авдіївці через неможливість її опалювати.

Раніше навчальний заклад опалювався газом. Зараз - електричними обігрівачами.

"Газ коштував так само, як і електроенергія!" - каже батько одного з учнів.

"Ми дзвонили на урядову гарячу лінію, сказали, що якщо мова йде про дітей - це не питання рентабельності. Наказу Міністерства про закриття не було" - заявила мама-активіст.

Батьків турбує доля школи: що буде з нею далі? Чи не спіткає її доля покинутої школи №3 і колишнього дитячого садка "Чебурашка". Що буде з дітьми? Відстань від приватного сектора, де живуть діти до школи, куди їх хочуть перевести досягає 8 км.

Також, батьки переживають, що діти не приживуться в новому колективі. "Якщо діти з понеділка підуть на заняття і ми будемо ходити з ними - ми відстоїмо школу. Ми будемо стояти до кінця" - кажуть батьки.

 Поділитися