MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Журналістів просять відправити Калашнікова у пожиттєвий ігнорСправу Калашнікова до Європейського судуМедіа-профспілка вимагає від Генпрокуратури покарати винних у побитті знімальної групи СТБКиївська незалежна Медіа-профспілка вимагає результатів розслідування у справі КалашниковаПартія регіонів «майже дозріла» для виключення КалашниковаКалашников наполягає на своїй невинностіКалашнікова, що побив журналістів, пропонують просто засудитиСлідча комісія вирішила засудити поведінку КалашниковаЖурналісти вимагають, щоб Янукович вибачився за КалашніковаКоли Калашніков напав на працівників СТБ, міліція нічого не порушувалаПрокуратура вирішила, що Калашников журналістів не бивВідкритий лист щодо закриття справи КалашніковаНацкомісія з утвердження свободи слова рекомендує Генпрокуратурі поінформувати громадськість про розслідування справи КалашниковаМистецька реконструкція: Калашніков має сісти!‘Пиню на ешафот’: дайджест російських протестівВолонтери: червона зона не вводиться у Харківській області через вибориПривітання з Днем КонституціїВолонтера з Полтави визволено з полону1. Право на життяСуд переніс справу за позовом журналіста СТБ Сергія Андрушка до прокуратури

На Калашнікова нарешті завели кримінальну справу

18.07.2007    джерело: www.pravda.com.ua
Генеральною прокуратурою скасовано постанову про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно депутата Верховної Ради 5 скликання Олега Калашнікова.
Про це сказано у повідомленні прес-служби ГПУ.
Генпрокуратурою вивчено кримінальну справу, порушену за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів та перевірено обґрунтованість рішення про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно Калашнікова.
"За результатами вивчення постанови про відмову в порушенні кримінальної справи скасовано, а кримінальну справу направлено прокурору м. Києва для організації подальшого розслідування", - сказано у повідомленні.
Як відомо, раніше генпрокурор Олександр Медведько заявляв, що Генпрокуратура не знайшла підстав для відкриття кримінальної справи проти Калашникова.

 Поділитися