MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Довічно важливо». Науково-практична частина (Київ)

18.11.2019   
ХПГ-інформ
Міжнародна конференція «Питання довічного покарання в контексті міжнародних стандартів. Українські проблеми і перспективи» відбулася 11 квітня 2019 року в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка.

Науково-практична конференція «Питання довічного покарання в контексті міжнародних стандартів. Українські проблеми і перспективи» відбулася 11 квітня 2019 року в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка і є частиною проєкту «Довічно важливо».

Організована і проведена Харківською правозахисною групо спільно з European Prison Litigation Network, а також ГО «Театральна платформа».

До вашої уваги – відеозаписи виступів учасників.


Проєкт «Довічно важливо» реалізує Харківська правозахисна група разом з ГО «Театральна платформа» у партнерстві з European Prison Litigation Network, а також Національною спілкою композиторів, «Київською Камератою». Проєкт реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC – Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

 Поділитися