MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Чи стане «Бестселер-ревю» бестселером?

31.08.2007   
Юрій Чумак

31 серпня у харківському прес-центрі «Трибуна-ТВ» було презентовано нову газету. Вона має назву «Бестселер-ревю», редактором та засновником нового видання виступив Олександр Помиткін.

Розповідаючи про свій шлях до видання газети, О.Помиткін пригадав, як його піддавали переслідуванням через написання книги «Мафія в Україні» (див. Караул втомився?).

Він подякував Харківській правозахисній групі та особисто адвокатові Геннадію Токарєву за підтримку у важкі для себе часи.

Нова газета планується автором як щомісячне видання, в якому будуть публікуватися гострі публіцистичні матеріали. За словами О.Помиткіна, підтримки на випуск «Бестселер-ревю» серед впливових політиків він не знайшов, тому вирішив видавати газету власними силами.

От чи вистачить їх в умовах жорсткої конкуренції на ринку харківських ЗМІ?

 

 Поділитися