MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Російському журналістові Олександру Косвинцеву надано статус біженця.

22.02.2007    джерело: www.zik.com.ua
Про це йому повідомили у Львові. 6 лютого регіональний кореспондент «Новой газети» у Кемеровській області (РФ) Олександр Косвинцев попросив в Україні політичного притулку.

Про це йому повідомили у Львові. «Питання надання статусу біженця вирішено позитивно, на мою користь. Все, що повинні були мені повідомити 25 лютого, сказали сьогодні. Зараз справа перебуває на стадії оформлення статусу біженця. Я здав російський паспорт, мені видали довідку про те, що оформляється статус біженця», – про це сьогодні, 22 лютого, Західній інформаційній корпорації повідомив Олександр Косвинцев.

Довідка ЗІКу.

6 лютого регіональний кореспондент «Новой газети» у Кемеровській області (РФ) Олександр Косвинцев, перебуваючи у Львові, попросив в Україні політичного притулку.

 Поділитися